Rólunk

Miért indult el a kampány?

Kevesebb, mint 100 nap van karácsonyig. Előttünk van még a Black Friday is. A következő hetekben rengeteg csomagot fognak feladni a webáruházak, főleg a karácsony miatt (bár az én webáruházam pont nem karácsony centrikus).

A #ujracsomagolva kampány célja, hogy újra felhasználásra kerüljenek a jó állapotú,esztétikailag rendben levő csomagolóanyagok, ahelyett, hogy a rendelések után csak kidobásra kerülnének.

A Kívül Belül Boldogság webáruház 2018-ban nyílt meg és azóta szinte 100%-ban a csomagolásokat újrahasznosított módon tudtam beszerezni. A gyártóktól amúgy is dobozokban kaptam a rendeléseket, valamint a csomagolóanyagokat, bubifóliát és tömítőanyagokat is legtöbbször már kaptam, a rokonok és a barátok gyűjtötték nekem.

A termékek komplexitásának köszönhetően, no meg annak, hogy az új gyártóktól néha raklapon kapom az árut, már új alternatívák felé kell néznem. Azonban nem szeretnék feleslegesen egyszer használatos csomagolóanyagokat vásárolni csak azért, hogy az ügyfelek azonnal kidobják őket. Ez nem fenntartható gondolkodás.

Mivel tudom, hogy a dobozokat, csomagolóanyagokat legtöbbször rögtön széttépitek és kidobjátok (természetesen a szelektív kukába), így szeretnék adni még egy esélyt a csomagolóanyagoknak, amennyiben azokat újra fel lehetne használni.

Miért jó dolog az #ujracsomagolva kampány?

  • kevesebb szemetet termelünk új életet adunk
  • az egyszer használatos csomagolóanyagoknak költségcsökkentés
  • kevesebb új egyszer használatos csomagolóanyag kerül a háztartásokba feleslegesen

Mit kapsz cserébe?

Bár másokról nem tudok nyilatkozni, de ha a Kívül Belül Boldogság Bemutatótermébe jössz, vendégem vagy egy kávéra/teára, az biztos 🙂

#ujracsomagolva kampány videó

Szeretnél csatlakozni?

Írj: webaruhaz@kivulbelulboldogsag.hu email címre, írd meg, hogy milyen csomagolóanyagra lenne igazán szükséged (linkeld be a webáruházadat), hogy hova vihetik és mikor a csomagolóanyagokat és felveszlek a listára! 🙂